söndag 22 mars 2009

Stressigt!

Denna vecka har varit lite stressig.
Den 7.e mars var jag på möhippa/svensexa, jag fotograferade givetvis detta tillfälle ordentligt. Jag kom hem och under veckan skickade jag iväg bilderna för framkallning. vanligtvis brukar det ta två eller tre arbetsdagar att få bilderna men bara för att jag hade lite tid på mig så tog det fyra så jag fick dem i måndags den16.e

Jag fick frågan om att scrappa ett album till brudparet med bilder från möhippan och svensexan. Jag nappade direkt =) Efter 28 kvällsscrapping timmar (efter mina 40 timmar på jobbet)
från måndag kväll till fredag kväll blev albumet klart =) citat från Danne - ÄNTLIGEN!!!!

E&D gifte sig nu i helgen den 21.a mars, eftersom min vecka varit fyld med scrapping =) kom jag inte att tänka på att jag inte hade några skor som passade klänningen och danne hade ingen kostym.
Så lördag morgon (21.a mars) bar det av till stan för snabb shopping, kostym och skor till klänningen (på tal om klänningen, när vi kom till stan insåg jag att jag glömt klänningen i min bil som stod parkerad hemma i kopparnäs så det var bara vända och hämta den) sedan pussa barnen hej då. Sätta oss i bilen och köra de 16 milen till R för att hinna till bröllopet. Vi hann och kan ni tänka er jag kom till och med ihåg att ta med mig albumet =)

På bilden ser ni varför vi har ätit middag i vardagsrummet hela veckan.
KRAM PÅ ER ALLA OCH STORT GRATTIS TILL DE NYGIFTA PARET!!!!!!

3 kommentarer:

Fias Värld sa...

Hej Keytan! Smink Sofia här. Jätte fint album du hade gjort! Tack för senast:)
Kram Sofia

sagapo sa...

Vad snällt av dig att göra ett album. Jag vet ju vad tid det tar, kämpar ju på med killarnas Thailandsalbum.
Bra jobbat. Carita

mange sa...

tack för en jättetrevlig fest du med!Hälsa Danne!!!!!!/Mange