tisdag 4 mars 2008

I väntan på storken


Detta är förstasidan i Emilias första album. (jag bara antar att det blir fler album)
Jag och min kopis Linda la ner MYCKE tid på bokstäverna dom är nämligen utskrivna på dator, ur klipta och sedan fin skurna. Tack för hjälpen Linda.

5 kommentarer:

Karolina sa...

Så himla fint, fotot, fjärilarna, pappret med bubblor/cirklar, rubriken, ja allt är så betydelsefullt och förklarar känslan av att vara gravid och förväntnibgarna som man har.
Ser med spänning fram emot resterande sidor i hennes album.
/Karolina

Linda sa...

Det blev så himmla fint Emilias album! Hoppas verkligen att du är nöjd med ditt arbete, för jag vet hur många timmars hårt jobb (och hur många timmars svammel) som är nerlagda på att färdigställa det!
Jag går gärna på prommis ikväll =) Hör av dig till mig sen.
Puss och kram

Catta sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Catta sa...

Vilken skön rubrik! Som du nog vet vid det här laget är jag förtjust i rött och rött i kombination med svart/grått är ju en klassiker. En favorit! Du frågade hur jag får så bra bilder och jag antar att du menar på det jag lägger upp på bloggen. Vi har ju en scanner *guld värd* så det enda jag måste fota är stora LO, de får inte plats i scannern =(
Snart lunch på chiliköket =)

Pimmi sa...

Suprfin första sida, så kul att börja ett album så där. Måste säga att ni fick lön för mödan för texten blev jättefin och passade in kanonfint. Kramisar